Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

♡ Haul 2014 ♡


Γεια σας κορίτσια μου!!Τι κάνετε;;
Σήμερα έχω ενα haul καλλυντικών για εσας!!Τα προϊόντα τα αγόρασα πριν κανένα 2μηνο όποτε θα σας κάνω και ένα mini review!!
Ας ξεκινήσουμε..


Ξεκινάμε με ένα ρουζάκι από την Εssence στην απόχρωση 20 babydoll.Είναι ένα απαλό ροζάκι που έχει πολύ λίγα shimmers,ίσα που φαίνονται.Η απόδοση του είναι πολύ καλή,θα δοκιμάσω σίγουρα κι άλλα ρουζάκια από την Essence.Και κόστιζε γύρω στα 3 ευρω απ' όσο θυμάμαι!



Από την Essence η mascara Get Big Lashes έχω δοκιμάσει και την μαύρη και μου είχε αρέσει αρκετά!!Η συγκεκριμένη είναι αδιάβροχη,προσφέρει πολύ όγκο όχι τόσο μάκρος!Αφαιρείται εύκολα παρότι είναι αδιάβροχη!Το βουρτσάκι της είναι τρίχινο και δεν με βολεύει πολυ,προτιμώ τα πλαστικά!Το μόνο που δεν μ αρέσει είναι που ορισμένες φορές αφήνει κομματάκια στις βλεφαρίδες!Το έχετε παρατηρήσει κι εσείς;; Αλλα για την τιμή της είναι πολύ καλή..3,95 μόνο!!


Και πάλι από την Essence ένα προτελευταίο προϊόν είναι το κραγιόν που βλέπετε στην φωτογραφία!Είναι το νούμερο 02 All you need is red,το χρωματάκι του είναι συμπαθητικό αλλα δεν έχει καθόλου καλή διάρκεια!!!Η τιμή του γύρω στα 3 ευρώ κι αυτό!

Και το τελευταίο απο την Essence είναι το concealer από την σειρά stay natural!Εγώ είμαι στην απόχρωση 04 soft honey!Είναι η 3φορά που το αγοράζω και θα συνεχίζω να το αγοράζω!!Είναι σαν να μην φοράς τίποτα,η κάλυψη του είναι μέτρια και δεν μου κάνει γραμμές κάτω από τα μάτια!!Βέβαια η ποσότητα του είναι πολύ μικρή κι έτσι μου τελειώνει σύντομα!!Και αυτό κοστίζει κάπου στα 3 ευρώ!!


Από την uma cosmetics πήρα την πούδρα αυτή!Αν βλέπετε και στην φωτογραφία έχω φτάσει πάτο την χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση σχεδόν!Από κάλυψη είναι μέτρια ότι ακριβώς χρειάζομαι εγω!Δεν έχω κατι άλλο να πω είμαι πολυ ευχαριστημένη!!Δεν θυμάμαι καθόλου ποσο κόστιζε!!


Επόμενο απο την uma cosmetics ένα matt lipgloss!!Απλά φανταστικό έχει απίστευτο χρώμα,τέλεια απόδοση και μυρίζει βανίλια!!Το λατρεύω αυτό το προϊόν!!Θέλω να αποκτήσω όλες τις αποχρώσεις!!!!!


Ένα αρωματάκι από τα ΖARA το Black Amber.Η συσκευασία του θυμίζει το άρωμα της Lady Gaga!Τι γίνεται με αυτό το αρωματάκι όταν το αγόρασα μου άρεσε αρκετα,ύστερα από μέρες που το έβαλα ξανα δεν μ αρεσε καθόλου!Υπάρχουν μέρες που μου α΄ρεσει πολυ κι αλλες που δεν μ α΄ρεσει καθολου!Είναι χειμώνιατικο πιο πολύ το άρωμα και δεν μπορώ να προσδιορίσω πως ακριβώς μυρίζει!Προς το παρόν θα μείνει στο ράφι και θα το δοκιμάσω ξανα τον επόμενο χειμώνα!Η τιμή του είναι στα 5 ευρω!


Aπό την Avon η mascara spectra lash!Στο κάτω μέρος της συσκευασίας επιλέγεις εσύ πόσο έντονο θέλεις να το αποτέλεσμα που θα σου δώσει!!Αυτή η μάσκαρα δίνει περισσότερο μάκρος στις βλεφαρίδες συνήθως επιλέγω το 2 γιατι στο 3 βγάζει πολύ προϊόν!!Και την αγόρασα μόλις 4 ευρω!!


Τέλος δεν μπορούσα να μην πάρω κι ένα κραγιονάκι απο τα λατρεμενα μας Mac σας το έδειξα και στην σελίδα μου στο facebook!!Το τελείωμα του ειναι Satin και η ονομασια του Pink Nouveau!!Είναι σα να απλώνεις βούτυρο!Έχει πολύ καλή διαρκεια δεν φευγει απο τα χείλη με τιποτα!!Και το χρώμα του είναι απίστευτο το ροζ της barbie που λεω κι εγω!Κι όπως όλα τα κραγιονάκια της mac έτσι κ αυτο κοστίζει 18,5!!

Αυτα λοιπον απο μένα είχα ξεχάσει να γράφω και κουράστηκα λιγάκι!! :Ρ
Θα τα πουμε στο επομενο ποστ!
Φιλακια!!
xxx

8 σχόλια:

  1. Με γεια το concealer ειναι και δικό μου αγαπημένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ ευχαρισω πολυυυ τους τελευταιους μηνες χρησιμοποιω αυτο και της golden rose se μορφη στικ που ειναι μ αρεσουν πολυ!!! :)

      Διαγραφή
  2. Με γεια σου! Πού βρίσκουμε Uma Cosmetics? Είναι οικονομικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαιστω!!! ναι ειναι πολθ οικονομικα οι τιμες ειναι σαν της essence!!uma μπορεις να βρεις στην Αθηνα στο κεντρο στο καταστημα dust+cem στην θεσσαλονικη στο Mega outlet!!Online ακομη δεν τα εχω βρει!φιλακια :)

      Διαγραφή
  3. Αγοράζω συνέχεια το concealer της essence(έχουμε και την ίδια απόχρωση).Είναι υπέροχο και δεν "βαραίνει" καθόλου το δέρμα!
    Θα δοκιμάσω σίγουρα και την απόχρωση 20 από τα ρουζ της(αυτή τη στιγμή έχω τη 10).

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και μενα ειναι το αγαπημενο μου :) θα ριξω μια ματια στην αποχρωση 10 που λες!!!φιλακια :)

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφα πραγματάκια! Με γεια! Να ρωτήσω κάτι... Τι εννοείς ότι επιλέγεις πόσο έντονο να είναι το αποτέλεσμα? Πώς γίνεται αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχει 3 steps στο 1 δεν ειναι τοσο εντονο το αποτελεσμα διοτι η ποσοτητα που βγαζει ειναι πιο λιγη στο 2 εχει οπως ολεσ οι μασκαρες και στο 3 εβγαζει πολυ ποσοστητα :)

      Διαγραφή