Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

❤ Empties ❤


Hello helloooooo τι κάνετε fashion lovers;;
Ξεκινήσατε τα μπανάκια στη θάλασσα;

Anyway...

Στο σημερινό μας ποστ θα σας δείξουμε κάποια προϊόντα που έχουμε τελειώσει εδώ και καιρόόόόόόόόό αλλά βαριόμασταν να κάνουμε το σχετικό ποστ (ντροπή μας).
Να φανταστείτε τα χωρίσαμε,είναι πάρα πολλά οπότε θα κάνουμε 2-3 ακόμη empties.


Ας ξεκινήσουμε με της Bioten το Gel καθαρισμού προσώπου με νέκταρ κυδωνιού για κανονικό-μεικτό δέρμα!Δεν μας ενθουσίασε και πολύ!Είναι ένα απλό gel δεν νομίζω να το αγοράζαμε ξανά!!Το άρωμα του είναι συμπαθητικό!

Συνεχίζουμε με το ντεμακιγιάζ ματιών από Johnson's!!Αφαιρεί πολύ καλά την μάσκαρα ακόμη και την αδιάβροχη μονό που κάθε φορά που το χρησιμοποιούσαμε μας έτσουζε τα μάτια!!Τώρα χρησιμοποιούμε την L'Oreal ένα και είναι πολύ καλύτερο!!


Η ενυδατική κρέμα ημέρας από Βioten που μας άρεσε πάρα πολύ!!Έχει διακριτικό άρωμα και δεν είναι βαριά προκαλώντας λιπαρότητα στην ήδη λιπαρή μας επιδερμίδα!Είναι ότι πρέπει για εμάς που έχουμε λιπαρά δέρματα!!!Την κρέμα και το gel πιο πάνω μας τα είχανε δώσει στο event τον χειμώνα,είχαμε κάνει και μια σχετική ανάρτηση ρίξτε μια μάτια ΕΔΏ  αν θέλετε!


Από Schwarzkoph η lak από την σειρά Palette περιέχει Βιταμίνη Β3,προβιταμίνη Β5 και αντηλιακό φίλτρο UV όπου περιποιείται και προστατεύει τα μαλλιά!!Έχει πολύ καλή διάρκεια πρέπει να είναι το 3 μπουκάλι που έχουμε τελειώσει!!Δεν κολλάει και στεγνώνει πολύ γρήγορα!!


Συνεχίζουμε με το νέο σαμπουάν της Garnier Fructis για κανονικά μαλλιά με τάση λιπαρότητας με λεμόνι και μέντα!!Μας άρεσε πολύ!Το άρωμα του είναι υπέροχο και έχει διάρκεια έως και 2 μέρες στα μαλλιά!!!Τα αφήνει απαλά και τα νιώθαμε πιο καθαρά από ποτέ!!!Ίσως κάνουμε ποστ για το συγκεκριμένο σαμπουάν!!!

Το conditioner από Dove για κανονικά μαλλιά!!Με υπέροχο άρωμα,όλα τα προϊόντα της μυρίζουν υπέροχα!!Το συγκεκριμένο το έχουμε πάρει 3 ή 4 φορές και θα συνεχίσουμε να το αγοράζουμε!!Αφήνει τα μαλλιά πολύ μαλακά και τα ξεμπλέκει χωρίς χτένισμα (πολύ σημαντικό για μας).

Το αφρόλουτρο Flor de Mayo με άρωμα καρύδας ένα συμπαθητικό αφρόλουτρο με διακριτικό άρωμα!Αφήνει το δέρμα μαλακό και αρκετά ενυδατωμένο!!Μας άρεσε κι αυτό πολύ και σίγουρα θα το αγοράσουμε ξανά!!!! 

Ακόμη μια λακ από την Nivea extra strong με κράτημα 4!Δεν μας άρεσε καθόλου!Όσο για το κράτημα 4 δεν ισχύει ούτε 1 δεν έχει!Σαν να μην βάζαμε λακ ήταν δεν θα την αγοράζαμε ξανά!!

Το λαδάκι Cellufight της Bioten κατά της κυτταρίτιδας!Αυτό το έχουμε αγοράσει 3 φορές,όπως καταλαβαίνετε μας αρέσει αρκετά μαζί με το τζελ από την ίδια σειρά!Σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και γυμναστική υπάρχει μείωση της κυτταρίτιδας!!


Το Dry Shampoo από Syoss το οποίο δεν ξέρουμε αν μας αρέσει!Την μια μας άρεσε την άλλη όχι!!!Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη θα κάνουμε σίγουρα ένα ανάλογο ποστ για να σας εξηγούμε τους λόγους που μας άρεσε και που δεν μας άρεσε!!!

Αυτά ήταν λοιπόν τα empties μας και η άποψη μας!!!Ελπίζουμε να σας άρεσε το ποστ μας!!!
Θα τα πούμε σ' ένα άλλο ποστ!!!
Να περνάτε όμορφα!!!
Sylvie&Maria,
xxx


15 σχόλια:

  1. Περιμένω να ακούσω περισσότερα για το ξηρό σαμπουάν γιατί σκέφτομαι να το δοκιμάσω!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. so very interesting post

    http://newlifewithfashion.blogspot.com/2013/06/487-20130618.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κοριτσια αν δεν εχετε αρκετα χρηματα μην αγοραζεται το ξηρο σαμπουαν,μια πουδρα που βαζουμε στο ποπο τον μωρων αρκει.ιδιαιτερα οι ξανθιες δεν θα εχουν κανενα μα κανενα προβλημα.τη βαζουμε στις ριζες και μετα την "τριβουμε" λιγο με το χερι και ετοιμη,γιατι στην ουσια τα ξηρα σαμπουαν ξηρη πουδρα ειναι.δεν καθαριζουν απλα αποροφουν την λιπαροτητα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραίο post! Τα προϊόντα της Bioten μ'αρέσουν κι εμένα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. exw dokimasei to syoss dry sampoo kai exw na pw ta xeirotera!!!teleiwse ameswssssss..kai genika den mou arese ka8olou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την λακ από Schwarzkoph την έχω κι εγώ και είναι η αγαπημένη μου!! Θέλω να δοκιμάσω τρελά ένα conditioner από Dove! Πρέπει να είναι υπέροχο!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μου αρέσουν πολύ τέτοιου είδους αναρτήσεις!!Μπορεις να επισκεπτεις το blog μου και να μου πεις τη γνωμη σου??(Ειναι καινουριο).... http://greektipsandtricks.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Wraio post,h lak apo Schwarzkoph pragmatika me exei apogohteysei toso gia to polu dynato krathma pou deixnei polu stilizarismeno oso kai to meta poy pas na xtenisths kai bgazei apriles kai 8es xsana lousimo,ola ta upoloipa einai super.
    filakiaa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπάμε syoss συμφωνούμε!
    Όλα όμορφα!


    with love from
    chiCATes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Amazing post!
    FOLLOW ME:
    http://fashionelenblog.blogspot.ru/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Great blog and I follow you via GFC. Hope you follow me back, it would be fantastic;)

    Love
    Minnja

    My Blog: Minnja
    Minnja Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. poly kalo post!!!!
    http://nickysbeautystarlight.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Они имеют сам практический воздух эти продукты

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πολύ ωραίο ποστ :)
    μερικά από αυτά τα προϊόντα τα εχω δοκιμάσει και γω ;)

    http://prettyandelectric.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Amazing empties ;)

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή