Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

❀ ♡ Empties❀ ♡


Hey hey hey!!Ελπίζω να μην κοιμηθήκατε ακόμη και να δείτε το post μας!!:)
Στο σημερινό-βραδινό (:Ρ) post μας θα σας δείξουμε κάποια προϊόντα που έχουμε τελειώσει εδώ και αρκετουτσικο καιρό και θα σας πούμε και λίγο την γνώμη μας πάνω σ'αυτα!!
Για πάάάάάάάμεεε...


Ξεκινάμε με το σαμπουάν της Εlvive θρέψης και λάμψης!Εμείς το πήραμε γιατί γράφει πως είναι για μακριά,θαμπά μαλλιά που λαδώνουν γρήγορα.Τα δικά μας μαλλιά λαδώνουν πάάάάρα πολύ γρήγορα,οπότε σκεφτήκαμε τι έχουμε να χάσουμε ας το δοκιμάσουμε!Δεν "χάσαμε" τίποτα αλλά κερδίσαμε κιόλας 1 μέρα παραπάνω.Τώρα θα αναρωτιέστε τι λένε αυτές;;;;Θα σας εξηγήσουμε..Τα μαλλιά μας τα λούζαμε μέρα παρά μέρα αν τα αφήναμε,φαινόντουσαν σαν να είχαμε να λουστούμε καμιά βδομάδα ( τόσο χάλια)...Όταν αρχίσαμε να το χρησιμοποιούμε διαπιστώσαμε πως τα μαλλία μας άντεχαν χωρίς να φαίνονται άλουστα 1 ακόμη μέρα και τα λούζαμε κάθε 2 μέρες!Πολλές θα πείτε σιγά το πράγμα κι όμως για τα μαλλιά που λαδώνουν τόσο εύκολα αυτή η 1 μέρα παραπάνω είναι λύτρωση,όσες έχουν λιπαρά μαλλιά θα μας καταλάβουν!!Κι όσο για το άρωμα δεν μπορούμε να το προσδιορίσουμε σαν τι μοιάζει πάντως είναι ευχάριστο!!



Της Gliss το serum επανόρθωσης κατά της ψαλίδας δεν έχουμε να σας πούμε και πολλά..Δεν διαπιστώσαμε καμία διαφορά στα μαλλιά μας,ίσως να λειαίνει τις άκρες αλλά τίποτα το σημαντικό και από μυρωδιά δεν λέει πολλά!Κρίμα...



Η υπέροχη,φανταστική κρέμα μαλλιών - μάσκα (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τα 2) Athena της Fresh line!Είναι ίσως η καλύτερη που έχουμε δοκιμάσει,άφηνε τα μαλλιά πιο μαλακά από ποτέ χωρίς υπερβολή!Για μας είναι η καλύτερη κρέμα μαλλιών-μάσκα που έχουμε χρησιμοποιήσει ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ!!Έχει ευχάριστο άρωμα που μένει στα μαλλιά!Για περισσότερες πληροφορίες αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ .



Η κρέμα σώματος Ειρήνη πάλι από Fresh line.Από γιασεμί και αγιόκλημα,μοσχοβολάει αυτή η κρέμα!Αχ,μυρίζει όλο το δωμάτιο όταν την βάζετε!Δεν είναι καθόλου λιπαρή!Είναι αρκετά ενυδατική αλλά και να μην ήταν δεν νομίζω πως θα μας πείραζε γιατί το άρωμα της σε κερδίζει!!Περιέχει αμυγδαλέλαιο,βιταμίνη Ε και λάδι από κουκούτσι σταφυλιού!


Το αποσμητικό pure & natural της Νivea.Συνέχεια αγοράζαμε αποσμητικά της Nivea αλλά το συγκεκριμένο δεν πρόκειται να το πάρουμε ξανά έχει απαίσιο άρωμα,απορώ πως το χρησιμοποιήσαμε κιόλας!Γενικά έχουν ωραία αρώματα αλλά αν ποτέ δείτε ποτέ το συγκεκριμένο μείνετε μακριά του!Από την ίδια σειρά το pure & natural πορτοκάλι μυρίζει τρομερά αλλά αυτό που πήραμε εμείς αστο....



Η BB cream της Garnier.Αυτή είναι η πρώτη που είχε βγει.Στην αρχή ενθουσιαστήκαμε όμως δοκιμάζοντας κι άλλες καταλήξαμε πως δεν μας αρέσει,αφήνει μια γυαλάδα στο πρόσωπο και έχει υπερβολικό χρώμα που όπου ακουμπήσεις ξεβάφει.Η νέα BB cream της Garnier που είναι για λιπαρά δέρματα είναι η ιδανική για μας!!



Η πούδρα true match της L'Oreal.Είναι καλή δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα μόνο που δεν είναι ιδιαίτερα καλυπτική!Αλλά για πρόσωπα χωρίς σπυράκια και σημάδια είναι μια χαρά!!



Η λατρεμένη mascara hypnose της Lancome!Είναι υπέροχη διαχωρίζει τις βλεφαρίδες,χωρίς να  κολλάνε μεταξύ τους και δίνει super μήκος αλλά και όγκο!Το μόνο που δεν μας αρέσει είναι η τιμούλα της!



Το lip gloss από Sephora το perfect nude shiny 20.Όπως καταλαβαίνετε κι από το όνομά του είναι ένα nude χρωματάκι χωρίς υπερβολική λάμψη ότι πρέπει για καθημερινή χρήση!!Α!Και δεν είναι καθόλου μα καθόλου κολλώδες!



Ένα κραγιονάκι της L'Oreal από τη σειρά Glam shine cream το συγκεκριμένο που έχουμε εμείς είναι το Rose Crystal το νούμερο 200!!Είναι ένα γλυκό ροζάκι που έχει πολλά πολλά στρας και έχει και πολύ καλή διάρκεια!!



Το lip balm που ονομάζεται Lip Care το πήραμε από φαρμακείο αν ενδιαφέρεστε!Δεν έχει χρώμα και είναι αρκετά ενυδατικό τίποτα το ιδιαίτερο,προσφέρει ότι και τα περισσότερα!!


Το γαλάκτωμα & λοσιόν από την Nivea!Αφαιρεί εντελώς το μακιγιάζ εμείς το χρησιμοποιούσαμε για να καθαρίζουμε και τα μάτια μας και δεν μας προκαλούσε κανέναν ερεθισμό ούτε μας έτσουζε!Έχει διακριτικό άρωμα και ωραίο καμία σχέση με την μυρωδιά του αποσμητικού!!:P




Το πολυαγαπημένο μας tea tree oil απο τα Body shop!Σας έχουμε μιλήσει ξανά γι' αυτό το προϊόν,μπορείτε να δείτε ΕΔΩ .Είναι το καλύτερο προϊόν για τα σπυράκια,δεν υπάρχει είναι θαυματουργό!Είναι το 2 μπουκαλάκι που αδειάζουμε και έχουμε πάρει ήδη το τρίτο!!Το αγαπάμε,το έχουμε πάντα μαζί μας!!


Της Garnier το 3 σε 1 που είναι gel,scrub και μάσκα!!Δεν μας άρεσε ιδιαίτερα ούτε είδαμε καμία αλλαγή στο πρόσωπό μας,το χρησιμοποιούσαμε πιο πολύ σαν μάσκα γιατί είναι αρκετά παχύρρευστο και δεν βόλευε για gel ή scrub και αφαιρείται πολύ δύσκολα!!


Το προτελευταίο είναι το άρωμα Rush από Gucci!Είναι ένα βαρύ αρωματάκι και προτιμούμε να το φοράμε τον χειμώνα πιο πολύ!!Έχει διάρκεια και μυρίζει υπέροχα και στην πορεία γλυκαίνει κιόλας!!Επειδή δυσκολευόμαστε να προσδιορίσουμε το άρωμα του καλύτερα να πάτε να το μυρίσετε οι ίδιες :Ρ



Και τέλος ένα ακόμη αρωματάκι από τα Zara το rose!Είναι πολύ γλυκό άρωμα μυρίζει τριαντάφυλλο το μόνο κακό είναι πως δεν έχει πολύ διάρκεια αλλά για κάθε μέρα είναι μια χαρά!!

Κορίτσια αυτα ήταν τα empties μας,ελπίζουμε να σας άρεσε και να μην κοιμηθηκατε :Ρ
Θα τα πούμε σε κάποιο άλλο μας post!!
Να περνάτε όμορφα!!
Sylvie&Maria,
xxx

**Σας ετοιμάζουμε και giveaway οπότε μείνετε συντονισμένες!!!!!














39 σχόλια:

  1. Μμμ πολύ ωραία!! Το tea tree oil το χρησιμοποιώ και εγώ και με έχει σώσει πολλές φορές.. :)

    Φιλάκια κορίτσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστούμε πολύ!!Είναι το αγαπημένο μας το έχουμε πάντα μαζί μας..^_^

      φιλακια!!!

      Διαγραφή
  2. M ενθουσίασε η κριτική για τη μάσκα μαλλιών και το λαδάκι από τα μπόντι σοπ!!! Εγώ από μάσκες είδες και στο ποστ μου χρησιμοποιώ της aussie για βαμμένα μαλλιά το limited edition 3 miracle και της l'oreal prof. τη χρυσή που είναι για ολική αναδόμηση... Της aussie δεν υπάρχει πόσο μαλακά και λαμπερά αφήνει τα μαλλιά μου. Η άλλη καλή αλλά όχι και θαυματουργη αν και πολλή ακριβότερη. Τα φιλιά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω πάρα πολύ να δοκιμάσω προιοντα της aussie,έχω διαβάσει τις καλύτερες κριτικές!Η μάσκα μαλλιών απο την fresh line μας έχει ενθουσιασει πάρε ένα δειγματακι για να την δοκιμασεις και θα μας θυμιθεις!!
      Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  3. Το γιασεμί και το αγιόκλημα είναι τα αγαπημένα μου λουλούδια,ούτε καν το ήξερα ότι υπάρχει κρέμα που να συνδυάζει αυτές τις μυρωδιές!Πρέπει να γίνει δικό μου!Θυμάστε μήπως τιμή; :) Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To γιασεμί το λατρευω αλλα ο συδιασμος του με το αγιοκλιμα ειναι το κατι αλλο πιστευω!!:)
      Τίμη δεν θυμάμαι καθόλου το είχαμε πάρει σε προσφορά μαζί με αφρόλουτρο και κάτι σαπουνάκια!!
      Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  4. Μου αρέσουν πολύ αυτές οι αναρτήσεις! Θέλω την κρέμα σώματος Ειρήνη, με τέτοια περιγραφή την ερωτεύτηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως ερωτευσιμη η ατιμη!Έχουμε κρατησει το μπουκαλακι για να την μυριζουμε χιχι!!

      Διαγραφή
  5. καλημέρα πολυ ωραίο post , εγω το λάδι απο τα bodyshop το πέταξα γιατί μύριζε πολυ άσχημα δεν σας ενοχλεί η μυρωδιά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστούμε πολυ!!
      Το πεταξες??κρίμα.. Στην αρχη μας ενοχλουσε αλλα ενταξει κανει πολυ καλη δουλεια αυτο σκεφτομαστε,ασε που τωρα δεν μας φαινεται και τοσο εντονη η μυρωδια μαλλον το συνηθισαμε γι' αυτο!!

      Διαγραφή
  6. Kreativ Blogger Award for you!!!! Find it here: melinadale.blogspot.gr <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Thank you for your comment on my blog dear!! I’m following you back!
    If you want we can follow also on bloglovin, fashiolista, google+, twitter and facebook?
    Come back soon to visit on Cosa Mi Metto???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Great product review girls and great writting!!!
    Best Regards
    Miss Margaret Cruzemark
    http://margaretcruzemark.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Hello Dear! I like your blog so much! This is my first visit here but definitely not the last :) Would you like to follow each other? :)


    XOXO,
    Monika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολύ ωραία όλα,ξεχώρισα τη μάσκαρα και τις κολόνιες!!!εγώ παίρνω της nivea το αποσμητικό,αλλά το σκέτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι εμεις της nivea περναμε αλλα δεν ειχαμε κανενα προβλημα ισα ισα μας αρεζαν κιολας αλλα το συγκεκριμενο δεν εχει ωραια μυρωδια!!!!
      φιλακια

      Διαγραφή
  11. I am new to your blog and I'm so glad I found it! I invite you to check mine out! I hope you have a great week! =)

    -Heidi Harlequin
    www.20stampslater.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. LOVE that u r showing empty products :D
    xoxo

    novelstyle.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. para polu oraio posto koritsia!na sas rotiso i maska-krema apo fresh line poso kostise?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. we are already members in your page......you could have a look at ours facebook page too!!

    http://www.facebook.com/pages/Sylvie-Love-Fashion/373446629405175?ref=ts&fref=ts
    xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή