Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Body shop Event Νέα Σμύρνη



Hey κορίτσια μου!!!Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!
Την Τετάρτη  5/9 εγώ και κάποιες άλλες bloggers και youtubers ήμαστε καλεσμένες στο event της Body Shop στην Νέα Σμύρνη!!!Εκεί μας υποδέχτηκαν οι κοπέλες από τα body shop οι οποίες μας χώρισαν σε ομάδες των 6 ατόμων για να μας δείξουν τα νέα προϊόντα!Μας εξήγησαν τη φιλοσοφία του μαγαζιού και μας έδωσαν χρήσιμες συμβουλές!!!Είναι γνωστό βέβαια πως τα προϊόντα της body shop ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΆΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΖΩΑ!!!!!Στο τέλος μας είχαν και εκπλήξεις!!!Μας έδωσαν μια σακούλα με προϊόντα από τις νέες σειρές, θα τα δείτε και στην φωτογραφία παρακάτω.


Στις φωτογραφίες βλέπετε την νέα συλλογή από αρώματα,κρέμες σώματος και λαδάκια από κάθε άκρη της γης π.χ. Μαδαγασκάρη, Ινδία,Ιαπωνία και Αμαζόνιος!! Μύριζαν όλα τόσο όμορφα!!Η κοπέλα μας βοήθησε να βρούμε το άρωμα που μας ταιριάζει ανάλογα με τις προτιμήσεις μας!!


Μετά περάσαμε στην περιποίηση προσώπου (το αγαπημένο μου κομμάτι) :)
Μας έδειξε η κοπέλα τα νέα προϊόντα που είναι σε προσιτές τιμές και μας παρουσίασε και τη σειρά με τη βιταμίνη C!Η νέα σειρά tea tree θεωρώ πως κάνει θαύματα, 2 προϊόντα της δοκίμασα και σίγουρα μόλις μου τελειώσουν θα τα προτιμήσω ξανά!


Κι εδώ περνάμε στο τελευταίο κομμάτι στο μακιγιάζ μας έδειξαν την νέα ΒΒ cream όπου προσαρμόζεται στην επιδερμίδα του κάθε ατόμου, απίστευτο ε??Πέρα από την ΒΒ ξεχώρισα και τα ρουζ με τις όμορφες αποχρώσεις τους!Και αφού μας παρουσίασαν και  προϊόντα, σε όσες κοπέλες ήθελαν "χάρισαν" μια πολύ όμορφη περιποίηση μακιγιάζ!!


Και εδώ βλέπετε την Μαρία (την αδερφή μου)  με το υπέροχο καθημερινό μακιγιάζ που της έκανε η κοπέλα!!


Αυτή είναι η φίλη μου η Έλενα και στην κάτω φωτογραφία είμαι εγώ!!




Εδώ βλέπετε την όμορφη Δήμητρα Καλδή την υπεύθυνη Marketing και Communication Manager θα ήθελα να την ευχαριστήσω για το όμορφο event που μας προσκάλεσε, περάσαμε πολύ όμορφα καθώς και για τις εκπλήξεις που μας ετοιμάσανε!!!



Αυτές είναι οι εκπλήξεις που σας είχα πει από την αρχή!!!
Μας δώσανε ένα body butter με γεύση ροδάκινο,μυρίζει πολύ έντονα σου 'ρχεται να το φας,είναι σαν φρεσκοκομμένο ροδάκινο μιαμ μιαμ.Αλλά όχι δεν τρώγεται :Ρ παρόλο που είναι butter δεν είναι λιπαρό απορροφάται γρήγορα!!
Ένα lip butter με πολύ φρουτένια γεύση!Αγοράζοντας αυτό το προϊόν το 75% των κερδών του το προσφέρει για την υποστήριξη 3 τοπικών οργανώσεων που ψηφίζετε εσείς!!
Μας δώσανε το perfume oil Japanese Cherry Blossom αυτό το ξεχώρισα από την αρχή που μας παρουσιάσανε τις συλλογές με τα αρώματα!!
Την νέα ΒΒ cream το νούμερο 2 είναι σαν να μην φοράς τίποτα προσαρμόζεται όπως σας είπα στην επιδερμίδα είναι φανταστικό!!!
Και το Pore minimiser από την σειρά Tea tree όπου είναι για τις λιπαρές επιδερμίδες και εξαφανίζει τους μαύρους πόρους χωρίς υπερβολές!!!!
Και ένα δειγματάκι από την ενυδατική κρέμα από Αλόη!!!
ΤΕΛΕΊΑ ΈΚΠΛΗΞΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΊΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ????:D
Εκείνη την ημέρα είχαμε και έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα και φυσικά πήραμε και μεις κάτι χιχι



Η Μαρία και η Έλενα πήρανε το unperfumed eye gel που χρησιμοποιείται  κάτω από τα μάτια για ξεκούραση αναζωογόνηση και κατά των μαύρων κύκλων και κόστιζε 6 ευρώ χωρίς την έκπτωση!!
Επίσης πήρανε ένα δειγματάκι με κρέμα ημέρας απο αλόη!!
Εγώ πήρα ένα λαδάκι κατά τα σπυράκια τα εξαφανίζει όντως έχει γίνει αγαπημένο και κοστίζει 6 ευρώ και παρότι είναι λαδάκι δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα στην επιδερμίδα!
Και πήρα και γω ένα δειγματάκι scrab κατά των μαύρων πόρων!!!
Αυτό ήταν λοιπόν ευχαριστώ πάρα πολύ και την Δήμητρα Καλδή και τις κοπέλες του Body shop για την πρόσκληση,την εξυπηρέτηση και τα πολύ όμορφα δωράκια!!!
Ελπίζω να σας άρεσε το post μου!!!!
Φιλάκια!!!!
Sylvie&Maria,
xxx

14 σχόλια:

  1. Κι εγώ το Japanese Cherry Blossom πήρα, δεν είναι υπέροχο άρωμα; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ti iperoxa !! Me kalesan kai mena ala distixos meno Kozani !! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κρίμα ήταν πραγματικά όλα υπέροχα!!!καποια άλλη φορα να μπορέσεις!!!:)

      Διαγραφή
  3. απλά σας ζηλεύω!
    πολύ ωραίο το post σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπεροχο post! πρεπει να ηταν υπεροχα! την επομενη φορα ελπιζω να καταφερω να σε γνωρισω κ απο κοντα =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ ευχαριστω πολυ!!!!!ηταν ολα οντως υπεροχα!!!αμε θα τα ηθελα να σε γνωρισω απο κοντα!!!
      φιλακια :)

      Διαγραφή
  5. Έχεις βραβειάκι κ tag εδώ!!
    http://sistersbeaute.blogspot.gr/2012/09/liebster-award-questions-tag.html

    Φιλιά πολλά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. α! το λαδάκι για τα σπυράκια ποιο είναι??

      Διαγραφή
    2. είναι απο τη νεα σειρα tea tree!!!
      να πας να το δοκιμασεις είμαι σίγουρη πως θα σου αρέσει!!!!
      φιλακια!!!!!:)

      Διαγραφή