Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ;;;;


Γεια σας fashion lovers μου!!Πως είστε??Λίγο πριν φύγω για διακοπούλες σκέφτηκα να αναρτήσω ένα ποστ σχετικά με το μαύρισμα της τελευταίας στιγμής!!!
Ξέρω ξέρω πολλές από εσάς δεν κάνατε πολλά μπανάκια κι έτσι δεν μαυρίσατε όσο θέλετε..
Όμως με το ιριδίζον τζελ της Carroten για έντονο μαύρισμα όλα είναι πιθανά!!Το συγκεκριμένο που έχω εγώ έχει άρωμα καρύδας σου 'ρχεται να το φας και έχει και ιριδίζουσες πέρλες για λάμψη!!!!
Ακόμη και σεις που δεν μαυρίζετε εύκολα και δεν μπορείτε να λιώνετε κάθε μέρα όλη μέρα στην παραλία μπορείτε να μαυρίσετε και το λέω με απόλυτη σιγουριά!!
Το τζέλ αυτό είναι ένα μείγμα από λάδια καρότου (το καρότο βοηθά στο μαύρισμα οπότε κορίτσια να τρώτε καρότα για να ενισχύσετε το μαύρισμα σας) και καρύδας που βοηθά στο να αποκτήσουμε έντονο μαύρισμα.. 
Όμως δεν προστατεύει την επιδερμίδα από τις ακτίνες του ήλιου γι' αυτό πριν την εφαρμογή του να βάζετε αντηλιακό εγώ πότε βάζω της Carroten με δείκτη προστασίας 15 και πότε κάποιο άλλο!
Περιέχει λάδι σουσαμιού όπου ενυδατώνει και προστατεύει  την επιδερμίδα από το ξεφλούδισμα, επίσης περιέχει βιταμίνες Α+Ε όπου προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση (ΤΈΛΕΙΟ??)
Σε μένα και στην αδερφή μου πάντως έκανε δουλειά από το πρώτο μας κιόλας μπάνιο που το βάλαμε μαυρίσαμε και μη φανταστείτε πως καθίσαμε στον ήλιο με τις ώρες ούτε κάναμε τρελή ηλιοθεραπεία δεν έχουμε υπομονή!! ( :Ρ) 
Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε και θα με θυμηθείτε!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ μόνο να πλένετε καλά τα χέρια σας μετά την εφαρμογή γιατί θα λερωθείτε ειδικά στο μαγιό σας χρειάζεται προσοχή αλλά και να λερωθείτε μην ανησυχείτε δεν μένει σημάδι φεύγει στο πλυντήριο!!!
Αυτά από εμένα κάπου εδώ σας αφήνω θα τα πούμε σύντομα!!!
Πολλά φιλιά!!!:)
Sylvie&Maria,
xxx






8 σχόλια:

  1. Είμαι τόσο τυχερή που με αγαπάει τόσο πολύ ο ήλιος και δεν χρειάζεται να αγοράζω και άλλα προϊόντα....2 μπάνια έχω κάνει μόνο και η διαφορά είναι πολύ έντονη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και γω μαυριζω ευκολα αλλα χρησιμοποιω και το τζελ αυτο της Carroten για να ενισχυσει το μαυρισμα μου!!!:)
      φιλια!!!

      Διαγραφή
  2. Θα έλεγα πωs ανήκω στιs γυναίκεs που θυμίζουν κάτι σε αστακό παρά σε άνθρωπο.....
    'Οτι και αν κάνω,ότι και αν βάλω το μαύρισμα που παίρνω είναι τόσο ελάχιστο που ούτε κάν φαίνεται....Και βέβαια εννοείτε πωs καίγομαι πάντα σχεδόν σε μεγάλο βαθμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα εισαι θεα!!
      πως τα λες ετσι???χαχαχα
      να τρως καροτα και δοκιμασε αυτο της Carroten ποτε δεν ξερεις ενταξει δεν σου λεω πως θα γινεις και μαυρουλα αλλα μια διαφορα θα υπαρχει!!!:)
      φιλακια!!!!
      χχχ

      Διαγραφή
  3. ενταξει γενικα μαυριζω πολυ ευκολα οποτε δεν δυσκολευομαι αλλα κ μονο που μυριζει καρυδα με επεισες χιχιχι!!

    φιλακιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχι και σε ποιον δεν αρεσει η καρύδα??!!!
      του χρονου ξανα θα το προτιμησω!!
      φιλακιααα

      Διαγραφή
  4. Κι εγώ αυτό είχα το καλοκαίρι είναι τέλειο!!! Μυρίζει πολύ όμορφα και είναι ιριδίζον!!! Μπορώ να πω ότι όντως ενισχύει το μαύρισμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kai mena m arese polu k t arwma tou alla k h douleia poy ekane!!!tou xronou pali!!!
      kalo f8inopwro!!!
      filakia!!!

      Διαγραφή