Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

FRESH LINE!!

Hey fashion lovers πως είστε;; Τελευταία τα μαλλιά μου ήταν άτονα,δεν μπορούσα να τα στρώσω και είχαν χάσει τη λάμψη τους. Ίσως εξαιτίας της ζέστης ή του ήλιου όπως και να χει αποφάσισα να αλλάξω σαμπουάν και μου πρότειναν να χρησιμοποιήσω σαμπουάν της εταιρείας fresh line. Η κοπέλα μου πρότεινε να πάρω το σαμπουάν Athena το οποίο περιέχει:
ελαιόλαδο για ενυδάτωση και θρέψη
εκχυλίσματα φύλλου ελιάς για αντιοξειδωτική δράση
βρώμη όπου καταπραΰνει και θεραπεύει τους δερματικούς ερεθισμούς
δάφνη για ενυδάτωση
φασκόμηλο που βοηθάει στην ανάπτυξη της τρίχας
αλόη με πλούσιες μαλακτικές ιδιότητες
δεντρολίβανο όπου διεγείρει τους θύλακες και τέλος
 D-πενθενόλη για  θρέψη και να ενυδατώση!
Η fresh line είναι ελληνική εταιρεία και χρησιμοποιεί φυσικά συστατικά και το σημαντικότερο δεν δοκιμάζονται σε ζώα,η αλήθεια είναι πως οι τιμές της είναι λίγο ακριβούτσικες όμως ευτυχώς τώρα έχουν έκπτωση και έτσι τα πήρα λίγο πιο οικονομικά!!
Πέρα από το σαμπουάν πήρα και μια μάσκα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μαλακτική κρέμα περιέχει τα ίδια συστατικά με το σαμπουάν!! Η ποσότητα της είναι αρκετή και δεν χρείαζεται αρκετή δόση το σαμπουάν κάνει πολύ αφρό..Βάζω λίγο παραπάνω από το μέγεθος ενός φουντουκιού και την κρέμα την χρησιμοποιώ 2 φορές την εβδομάδα!! Το καλό είναι πως η κρέμα χρησιμοποιείται σε όλο το μάκρος των μαλλιών ακόμα και στις ρίζες διότι περιέχει φυσικά συστατικά κι έτσι δεν προκαλούν λιπαρότητα όπως άλλες μαλακτικες!!
Από το πρώτο κιόλας λούσιμο τα μαλλία μου ήταν πιο λαμπερά και τα ένιωθα απόλυτα καθαρά, εντάξει η μυρωδιά τους είναι τρομερή και με διάρκεια!! Τα χρησιμοποιώ εδώ και 2 βδομάδες και τα μαλλιά μου έχουν επανέλθει για τα καλά!!Είμαι πολύ ευχαριστημένη αλλά κυρίως ξετρελαμένη με το αρωμα τους!!!Μου έδωσαν και δειγματάκια απο κρέμες σώματος και προσώπου έχω χρησιμοποιήσει ήδη μερικές!! Κρέμα σώματος είχα δοκιμάσει και στο παρελθόν όμως η κρέμα προσώπου που μου δώσανε είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ χωρίς υπερβολή και νομίζω πως θα την πάρω είναι με τσάι ενυδατώνει στο λεπτό το πρόσωπο καθώς και εξαφανίζει τα μαύρα στίγματα αλλά και τυχόν σημαδάκια..είναι τρομερή!!
Αυτά λοιπόν...Ελπίζω να σας άρεσε το ποστ μου θα τα πούμε σύντομα!!!
φιλάκια!!! :)
Sylvie,
XXX

4 σχόλια:

  1. Κρέμα σώματος έχω δοκιμάσει κι εγώ και μου άρεσε πολύ! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχει ωραια προιοντα και με ομορφες μυρωδιες!!!Φιλιαα!!
      :)

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο post! Δεν έχω δοκιμάσει σαμπουάν από Fresh Line αλλά κάθε φορά που πάω κολλάω με τα σαπουνάκια, αν δεν τα μυρίσω όλα δεν φεύγω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ'ευχαριστω πολυ!!!!:)
      τα προιοντα της εχουν απιστευτο αρωμα!!!
      χχχ

      Διαγραφή