Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΑΡΓΙΛΟ


 Γεια σας κορίτσια μου τι κανέτε?Μαυρίσατε καθόλου??Ξέρω ξέρω είμαι απαράδεκτη τόσος καιρός πέρασε και δεν αξιώθηκα να αναρτήσω ένα ποστ,τεμπέλιασα αρκετά αυτό το διάστημα είναι κ αυτή η ζέστη που δεν θες ούτε να κουνιέσαι.Ας μην πολυλογώ,λοίπον γνωρίζετε πιστεύω και σεις τον άργιλο ε?Είναι πολύ καλος ειδικά για την περιποίηση προσώπου,προσφέρει απίστευτη ενυδάτωση και λάμψη. 
Ειδικά για τις επιδερμίδες που έχουν τάση προς ακμή είναι οτι πρέπει! Όμως για κάθε τύπο επιδερμίδας υπάρχει και διαφορετικό χρώμα άργιλου.
Ο γκρι άργιλος είναι για όλες τις επιδερμίδες
Ο άσπρος είναι και αυτός για όλες τις επιδερμίδες ιδιαίτερα όμως για τις ξηρές
Ο κίτρινος είναι για τις μεικτές και τις λιπαρές
Ο πράσινος είναι για τις επιδερμίδες που έχουν τάση για ακμή και για τις λιπαρές
Ο ροζ για τις λεπτές επιδερμίδες και για τις πιο ώριμες και ευσαίσθητες και τέλος 
Ο κόκκινος είναι για τις ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες!!
Προσθέτετε μια κουταλιά της σούπας άργιλο και μια κουταλιά της σούπας νερό ανακατέβετε μέχρι να γίνει το μείγμα ενιαίο και έπειτα το απλώνετε σε όλο σας το πρόσωπο..ΠΡΟΣΟΧΗ: Όχι όμως κάτω από τα μάτια!!!Το αφήνετε στο πρόσωπό σας περίπου 20 με 30 λεπτά και μετά ξεβγάζετε προσεχτικά με νερό με κυκλικές κινήσεις!! Αφού την βγάλετε την μάσκα καλό θα ήταν να βάλετε και την ενυδατική σας κρεμούλα!!:) Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό αφήνει την επιδερμίδα τόσο λαμπερή και ενυδατωμένη, νιώθετε το πόσο καθαρό είναι το προσωπό σας!!
Την μάσκα αυτή είναι καλό να κάνετε μια φορά την εβδομάδα όχι παραπάνω γιατί είναι πιθανόν να σας προκαλέσει ξηρότητα γι'αυτό και χρειάζεται ενυδατική κρέμα.
Τον άργιλο μπορείτε να τον βρείτε και έτοιμο και σε σκόνη, σε σκόνη συμφέρει πιο πολύ τα 400gr κοστίζουν 4 ευρώ..Μπορείτε να τον αγοράσετε από φαρμακεία ή από καταστήματα με είδη περιποίησης!!
See you soon my girls
Sylvie&Maria
xxx





6 σχόλια:

  1. Εχω δοκιμασει και εγω τετοια μασκα, απο αλλη εταιρια, ειναι οντως πολυ καλη αισθανομουν πραγματικα οτι το προσωπο μου ειχε καθαρισει σε βαθος!
    Και ειναι πολυ καλο λενε και για το σωμα, βοηθαει και με κυτταριτιδα κλπ αλλα δεν το εχω δοκιμασει προσωπικα..

    http://beautyincrisis.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετοιμο εχω δοκιμασει της apivita σε ροζ εξισου καλο αλλα νομιζω πως ο γκρι ειναι πιο καλος!!ναι το εχω ακουσει οτι ειναι και για το σωμα καλος ομως ουτε εγω το εχω δοκιμασει ακομα!!!το μονο "κακο" με τον αργιλο ειναι οτι προκαλει ξηροτητα αν δεν βαλεις ενυδατικη!!τωρα που ειπες για το σωμα θα το ψαξω περισσοτερο μου φαινεται!!!
      φιλακιααααα

      Διαγραφή
  2. Όλες οι μάσκες (οι έτοιμες) που χρησιμοποιώ έχουν άργιλο αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχουν πολλά είδη! Και όλα αυτά τα είδη μπορώ να τα βρω σε σκόνη; Έχω εντυπωσιαστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι μπορεις!!δοκιμασε τη γκρι αν θες αρχικα αλλα ναι στα περισσοτερα φαρμακεια που ξερω έχουν όλα τα είδη!!αν δοκιμάσεις πες μου αν είσαι ευχαριστημένη!!φιλάκια!!

      Διαγραφή
  3. εγώ χρησιμοποιώ μέχρι τώρα τις έτοιμες από την Apivita!! Τον πράσινο άργυλο που είναι πιο κατάλληλο για εμένα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. einai tromero to posa eidh uparxoun!!!egw apo thn apivita exw dokimasei me ton roz argilo e3isou kalh :)

      Διαγραφή